EN REVOLUTION FÖR BILTVÄTT

Innowash är världens första fondförvaltare av biltvätt. Vi fungerar som förvaltare av alternativfonder inom ramen för lagen om alternativfonder (European Union Alternative Investment Fund Managers Directive, AIFMD).

Vår passion är en ren bil, som får ägaren på gott humör och är samtidigt skonsam mot både natur och miljö. Vårt mål är att skapa en kedja av biltvättar som omfattar de nordiska länderna, och erbjuder service för såväl personbilar som tunga fordon, samt självbetjäning.

Innowash uppgift är att kartlägga de bästa lägen för affärsverksamhet, bedriva verksamheten effektivt, samt skapa mervärde och ett stabilt kassaflöde genom aktivt ledarskap och konceptutveckling.

Innowash Fund |KB

Världens första biltvättsfond.

Vårt mål är att skapa en fondhelhet värd ungefär 25M€, som när den lösgörs kommer att intressera kapital- eller industriella investerare som letar efter en färdig fondportfölj. Fondens vinstdelningsmål är 13-15 % per år.

Den nya investeringskategorin sprider riskerna bättre än tidigare. Att investera i biltvätt har aldrig varit så här enkelt. Vi är bundna till våra fonder, eftersom vi själva investerar i dem.

Kontakta oss, vi berättar gärna mer.

Kontaktuppgifter

Petri Laakso

VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR

+358 40 522 7000

Vill du veta mer?

Lämna dina kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig.