FOUM Oy on myynyt liiketoiminnan Juhlapesu Oy:lle

Innowash Fund I Ky:n omistama FOUM Oy on myynyt liiketoimintansa Juhlapesu Oy:lle.

Kauppa sisältää toimivat kohteet Tampereen Villilässä ja Lempäälän Realparkissa sekä lainvoimaisen rakennusluvan Vantaalla.

”Kauppa on osoitus FOUM:n konseptin kiinnostavuudesta ja toimivuudesta haastavana aikana. Vaikka FOUM:n toimintahistoria on verraten lyhyt, useampi taho ilmaisi kiinnostuksensa kohteisiin”, kertoo rahaston rahastonhoitajan Innowash Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Huhtanen.

”Covid-19 aiheutti haasteita rahoituksen järjestämiseen ketjun kasvattamiseen. FOUM-ketjun suunniteltu kasvuvauhti olisi omin voimin siirtynyt väistämättä ajallisesti eteenpäin ja rahaston nykyisten sijoittajien kannalta nyt tehty päätös oli olosuhteet huomioiden paras vaihtoehto”, Huhtanen kertoo.

”Villilän ja Realparkin uudet pesulat täydentävät erinomaisesti Juhlapesun verkostoa Pirkanmaalla, sekä tukevat asetettua kasvustrategiaa. Haluamme tarjota asiakkaillemme erinomaisen asiakaskokemuksen sekä kattavan pesulaverkoston, joka palvelee niin yksityis- kuin yritysasiakkaita 24/7”, kertoo Juhlapesu Oy:n toimitusjohtaja Mikael Hautamäki.

 

Lisätiedot:

Tuomo Huhtanen

Toimitusjohtaja

Innowash Oy

tuomo.huhtanen@innowash.fi

044 972 2529

 

Mikael Hautamäki

Toimitusjohtaja

Juhlapesu Oy

mikael.hautamaki@juhlapesu.fi

0400 882 667